O2: Zákazníci zotreli za rok takmer 5 miliónov O2 prekvapení. V júni pribudnú novinky (VIDEO)

O2: Zákazníci zotreli za rok takmer 5 miliónov O2 prekvapení. V júni pribudnú novinky (VIDEO) Zdroj: O2

Od mája minulého roka, kedy vernostný program O2 Prekvapenia začal fungovať, zákazníci zotreli dokopy takmer 5 miliónov prekvapení.

„To, že si zákazníci náš vernostný program skutočne obľúbili, vieme nielen z prieskumov, ktoré si robíme každý mesiac, ale vidíme to aj z čísiel, ktorými sa môže málokto pochváliť. Najviac sa zákazníkom páčili zľavy na rôzne telefóny, ale aj balíčky neobmedzených volaní, SMS alebo dát na 1 deň zadarmo,“ uviedla Alexandra Daňková, product ownerka pre finančné a digitálne služby v O2.

Operátor plánuje počas celého júna osláviť prvé narodeniny vernostného programu. Zákazníci sa môžu tešiť nie len na klasické zľavové kupóny, ale tiež na darčeky od partnerov Motorola, Oppo, Fit Stream, Mobilnet, Winner Grop, Ready After a ďalších. Darčeky sa budú náhodne objavovať v aplikácii počas celého mesiaca.

Okrem toho O2 spúšťa novinku Extra Prekvapenie v podobe špeciálnej ponuky či zľavy. Ak si zákazník nájde počas jedného dňa dve rôzne prekvapenia, tak operátor preňho pripravil niečo extra.

Darčeky aj Extra prekvapenia sa zákazníkovi budú zobrazovať v aplikácii v rovnakom dni ako klasické prekvapenia.