VÚB má nového riaditeľa marketingu, Martina Hrivnáková z VÚB odchádza

VÚB má nového riaditeľa marketingu, Martina Hrivnáková z VÚB odchádza Foto: Allianz

Martina Hrivnáková odchádza z pozície riaditeľky marketingu VÚB a na jej miesto nastupuje Peter Stopiak, ktorý sa do banky vracia po dvoch rokoch, počas ktorých riadil oddelenie marketingu v poisťovni Allianz.

 "Po takmer 15 rokoch s prestávkou som sa rozhodla zavrieť kapitolu mojej kariéry v spoločnosti VÚB. Táto cesta bola plná skúseností a príležitostí, ktoré ma neustále inšpirovali a motivovali, napísala na sociálnej sieti Hrivnáková.

"Je pre mňa cťou, že som mohla byť súčasťou tímu, ktorý sa menil a rástol, vytváral komunikačné stratégie a otváral nové cesty a realizoval skvelé nápady. Spolupráca s kolegami, ktorí ma inšpirovali svojím nasadením a entuziazmom, bola pre mňa výnimočná. Som tiež hrdá, že som prispela svojím dielom aj v oblastiach, kde sme pomáhali keď bolo treba, v spoločnosti, kde žijeme, a že som mohla byť súčasťou takého výnimočného prostredia, akým je VUB," dodala Hrivnáková aa poďakovala všetkým kolegom za podporu, inšpiráciu a skvelé spomienky. "Teším sa na nové výzvy a príležitosti, ktoré ma čakajú a som pripravená na nové dobrodružstvá. Veľké ďakujem VÚB za všetko, čo mi dala a čo ma naučila. Som vďačná za túto kapitolu v mojom živote."

Peter Stopiak sa v oblasti marketingu a komunikácie pohybuje viac ako 20 rokov. Sedem rokov pôsobil vo VÚB banke ako Head of Marketing Communication & Online. Predtým pôsobil aj v Asset Managemente Slovenskej sporiteľne, v O2 a v Sberbank Slovensko. Vyštudoval obchod a marketing na Ekonomickej univerzite v Bratislave.

„Vraciam sa späť do známeho prostredia, tentoraz však preberiem zodpovednosť za celú komunikáciu. VÚB bola dlhé roky silná v strategickom nastavení komunikácie, má výborný tím a to je základ, na ktorom budeme stavať. VÚB úspešne naštartovala proces transformácie na modernú a zodpovednú banku. Komunikácia značky a produktov potrebuje reflektovať na tento proces. To je jedna z priorít, na ktorej budeme intenzívne pracovať,” povedal Stopiak.