Chillovať s najväčšou digitálnou bankou na Pohode sa oplatí

Chillovať s najväčšou digitálnou bankou na Pohode sa oplatí Foto: Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa je partnerom festivalu Pohoda už po pätnástykrát. Prináša opäť vizuálne pestrú, atraktívnu, modernú zónu a inovácie pre všetkých návštevníkov najväčšieho letného festivalu na Slovensku. Vďaka tomu si užijú ešte viac pohodlia a zábavy.

„Záleží nám na tom, aby sme posunuli platobnú pohodu na Pohode na ešte vyšší level. Tento rok prichádzame s inováciou, ktorú sme vyvinuli exkluzívne pre trenčiansky festival. Zálohu za vratné poháre predajcovia vrátia návštevníkom naspäť na kartu. Našou ambíciou je priniesť v blízkej budúcnosť úplne bezhotovostné riešenie. S našimi inováciami pôjde každému karta, fungovanie na Pohode je s nami moderné a naozaj veľmi intuitívne a jednoduché,“ vysvetľuje Dáša Juríková, riaditeľka Brand Hubu Slovenskej sporiteľne.

Kým v roku 2018 si ešte dve tretiny ľudí vyberalo peniaze z bankomatu a iba tretina platila bezhotovostne (575-tisíc eur si vybrali z bankomatu vs. 295-tisíc eur, ktoré zaplatili bezhotovostne), vlani to už bolo 8 % ku 92 % (iba 100-tisíc eur z bankomatu versus vyše milióna cashless) v prospech platieb kartou, mobilom či hodinkami.


Mobily návštevníkov sa zmenia na peňaženku

Cash sa už dnes nenosí a na Pohode to platí dvojnásobne. Čokoľvek budú chcieť návštevníci kúpiť či vybaviť, postačí im karta, mobil či hodinky. Tento rok aj s digitálnou novinkou – zálohu za vratné poháre dostanú ľudia naspäť na kartu. Ak by predsa len niekto potreboval hotovosť, napríklad vyrovnať sa s priateľmi, bude si ju môcť vybrať z bankomatu sporiteľne. Stačí mu apka George v mobile, takže o stratu karty sa už nikto nemusí obávať.


Pohoda začína v pobočkách Slovenskej sporiteľne

Čas sú peniaze a preto už štvrtý raz prináša najväčšia slovenská banka službu, vďaka ktorej nebudú musieť návštevníci pri vstupe na Pohodu čakať ani minútu navyše. V 9 pobočkách banky si ešte pred festivalom – od 6. do 8. júla - môžu vymeniť platný lístok za náramok. Zoznam pobočiek je zverejnený na www.slsp.sk/pohoda. Čaká ich tam aj špeciálny QR kód so skvelou súťažou. Až traja z návštevníkov, ktorí prídu do pobočky, vyhrajú 200-eurové vreckové na Pohodu.

Letisko sa mení na ihrisko

V energetizujúcej zóne Slovenskej sporiteľne bude vládnuť zábava aj chill v štýle lunaparku. Návštevníci si užijú výhľad zo šesť metrov vysokého mosta, kolotoč, cukrovú vatu a veľa zaujímavých fotopointov. Zostane aj obľúbené vlaňajšie streetballové ihrisko, stena odkazov či maľovanie vlastných motívov, tentokrát však premiérovo na šiltovky.
V prípade priaznivého počasia platí pozvanie na let teplovzdušným balónom.

Viac informácií o pohodových aktivitách nájdete na www.slsp.sk/pohoda