Jana Krescanko-Dibáková bude mať vlastnú reláciu na SME (VIDEO)

Jana Krescanko-Dibáková bude mať vlastnú reláciu na SME (VIDEO) Reprofoto TV SME

Bývalá moderátorka televízie JOJ Jana Krescanko Dibáková sa po niekoľkomesačnej prestávke vracia opäť k novinárskej práci. Po odchode z JOJ je jej novým pôsobiskom redakcia denníka SME, kde má vlastnú politickú reláciu. Relácia Aréna štartuje už v septembri.

„Nová relácia prinesie pútavé rozhovory s politikmi, osobnosťami verejného života, odborníkmi a inými, ktorí formujú súčasnú tvár Slovenska. Výber hostí relácie odzrkadlí to najnovšie a najdôležitejšie, čím naša krajina práve žije,“ avizuje SME.

"Janu Krescanko Dibákovú považujeme za jednu z najkvalitnejších televíznych moderátoriek na Slovensku a okrem jej profesionality si veľmi ceníme, že nikdy nesúhlasila so žiadnymi zásahmi do svojej práce na úkor slobody slova. V SME jej poskytneme priestor na pokračovanie diskusií bez akejkoľvek cenzúry. Veríme, že jej nová relácia Aréna prinesie množstvo zaujímavého obsahu, kde budú kultivovane diskutovať aj zástupcovia koalície či opozície," povedal Roman Krpelan, riaditeľ SME.

Rozhovory ponúkne Sme na TV SME, v podcastových aplikáciách alebo na stránkach denníka SME.

Odporúčame aj: Bývalí redaktori Markízy a redaktorka RTVS ohlásili nový projekt 360°

Krescanko Dibáková moderovala tri a pol roka politickú diskusnú reláciu Na hrane v TV JOJ, ktorej bola aj dramaturgičkou. Predtým sa ako redaktorka hlavnej spravodajskej relácie televízie venovala najmä politickým témam.
"Veľmi ma teší, že sa môžem stať súčasťou príbehu denníka SME, v ktorom je sloboda slova a hodnoty demokracie najvyššou prioritou. Do redakcie prichádzam s rešpektom nielen pred kolegami, ktorí tvoria najväčší spravodajský portál na Slovensku, ale aj čitateľmi, ktorí kúpou predplatného pomáhajú udržať slobodné médiá, bez ktorých nemôže fungovať žiadna moderná spoločnosť," povedala Krescanko Dibáková.