Zlatica Švajdová Puškárová sa vracia na obrazovku

Zlatica Švajdová Puškárová sa vracia na obrazovku Foto: Markíza

Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová, hlási po dlhšej zdravotnej prestávke veľký návrat na obrazovky. Naposledy sprevádzala divákov Televíznymi novinami vo štvrtok 15. februára. V piatok 14. júna, sa opäť stane súčasťou najsledovanejšej hlavnej spravodajskej relácie. Tentoraz ako moderátorka exkluzívneho 15-minútového rozhovoru s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou, oznámila televízia v tlačovej správe.

„Teším sa, že budem realizovať rozhovor s pani prezidentkou Zuzanou Čaputovou v posledný deň v jej úrade. Moderovala som prezidentské voľby, ktoré vyhrala ako prvá žena v histórii Slovenska, rovnako jej inauguráciu a desiatky rozhovorov počas jej funkčného obdobia,“ cituje Markíza moderátorku, ktorá sa vráti na obraz onedlho. „Zároveň tiež intenzívne pracujem na vlastnom autorskom projekte, ktorý predstavím už čoskoro,“ dodala.

„Som veľmi rád, že sa Zlatica vracia na obrazovky Markízy, už tento piatok v exkluzívnom bilančnom rozhovore s prezidentkou Zuzanou Čaputovou bude môcť divákom opäť predviesť svoje nesporné novinárske kvality,“ povedal Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.